Workshops

28547037-6631-4692-A2FB-5540232E2E00

Lessen

ONLINE SCHILDERLESSEN!

Schilderen is ontzettend leuk.

Ik ben een professioneel opgeleid beeldend kunstenaar met een passie voor lesgeven. Nu, vanwege het Corona virus,  geef ik online les aan mijn leerlingen.  Met mijn 10 jaar ervaring met mijn vaste schilderlessen in mijn atelier in Amsterdam ben ik van allerlei markten thuis.

Na een half jaar online les te hebben gegeven start ik nu een nieuwe reeks lessen maar dan in het Engels. De eerste paar lessen zijn gratis, het is voor mij ook nieuw en ik moet er nog een beetje in komen.

Start lessen: Op woensdag 3 Februari 16:30-18:30u

Voorlopig zijn de lessen dus gratis.

De online lessen gaan “live” via Zoom. Mijn manier van lesgeven is duidelijk en overzichtelijk. Iedereen in de les maakt dezelfde soort opdracht. Deze stuur ik de avond van tevoren op.

Wat zeggen mijn leerlingen over mij?

Ze heeft een hele fijne stem en geeft “vertellend” les in combinatie met de praktijk van haar vakkennis. Deze combinatie versterkt elkaar.

Ze denkt een paar stappen vooruit en ondertussen houdt ze de leerlingen in de gaten. Ondanks dat ze nu niet langs de cursisten kan wandelen blijft ze in contact met ons, om te weten waar we “in het proces”  zitten en of we meekomen.

Hopelijk tot snel!

Groeten, Mijntje

ONLINE PAINTING CLASSES.

As I love teaching and all my art classes stopped because of covid, I started teaching online. A big thing for me, as I’m terrified of computers. But I overcame my fear and it turned out to be a succes! For all my students. Even got more people to join in. I loved all the happy people telling me,  they were so proud of their paintings. So inspiring!

My students say: Mijntje’s classes are easy to follow creative and fun.

Inspired, I decided to also start teaching in English as I love this language!

After a lot of hard work my first class now is available at skillshare.

My Class Referral link

My next step is going live in English, wich is totally exciting. I’ll start with some free classes to practise and my first free live painting webinar will be on februari the 3rd

US10:30-12:30 eastern time. 12:30-14:30 Brazil(UCT -3, Brazilia time) UK- 15:30-17:30 (UCT) Holland/Europa 16:30-18:30 (UCT +1)

You need no painting experience to be part of my Class/webinar, you will need some materials though.  Like to join to help me practice? Love seeing you! please e-mail me at:Mijntje@mijntjestrengholt.nl

Welcome to mijntje’s masterclass!

 

 

.

.

Pricing

DUE TO CORONA VIRUS THERE WILL BE only online WORKSHOPS FOR NOW

DUE TO CORONA VIRUS THERE WILL BE only online WORKSHOPS FOR NOW

Updating…
  • No products in the cart.